Upload Storyline in WordPress

Eerder schreef ik over mijn positieve eerste ervaringen met Articulate Storyline. Ik had in Storyline een testbestandje gemaakt om te laten zien dat Storyline’s captions meer mogelijkheden hebben als die van Captivate. Bij het publiceren van het project vanuit Storyline bleek dat Storyline een hele verzameling bestanden aanmaakt. Voor dit voorbeeld zijn dat er al 10 (Bij Captivate is dit één swf-, één html- en één js-bestand).

Het lukte me niet om het geheel in WordPress aan de gang te krijgen.

Gisteren kreeg ik echter antwoord op mijn vraag aan de helpdesk van Articulate en het blijkt dat er een handige plugin is waarmee je Articulate content eenvoudig in WordPress kunt plaatsen: http://www.articulatefreak.com/presenter/insert-or-embed-articulate-content-into-wordpress-plugin/.

Het bewijs zie je hieronder.

Powered by elearningfreak.com