Over

Wie is Chris Dorna?Chris-vergrootglas

Van huis uit ben ik elektronicus. Na mijn studie Communicatie werd ik manager klantenservice en procesmanager. In 2000 studies Multimedia en Didactiek en sindsdien volop aan het werk als e-learningspecialist. Sinds oktober 2006 als zelfstandig adviseur/ontwikkelaar. Ik ben pragmatisch ingesteld, heb oog voor grote lijnen en voor details, ben creatief én heb oog voor (uw) kosten.

Wat heb ik met e-Learning?

Snel tot de kern van het verhaal komen. Met e-learning is dat mogelijk. E-learning mag nooit saai zijn. Het motiveren van cursisten zit hem in het bloed. Niet alleen voor de klas, maar juist ook via het beeldscherm. Ik heb iets met leren én met computers. e-Learning dus!

Wat heb ik te bieden?

Ik help u met advies over e-learning, ontwikkel e-learningcursussen en zorg voor opleiding en begeleiding van de mensen die in uw organisatie cursussen ontwikkelen.

Wat doe ik nog meer?

Met dezelfde passie en enthousiasme als voor e-learning is hij ook bezig met Kinderen & Programmeren (zie www.codekids.nl). Een heel ander werkveld, andere mensen en ook ontzettend leuk.