Kennismaken met Captivate

Op woensdagmiddag 31 augustus verzorg ik bij A New Spring een workshop waarin je kennis kunt maken met Captivate. Ik begin met een korte inleiding waarna je zo snel mogelijk je(eerste?) Captivate animatie maakt. Dit hoeft niet per definitie een systeemsimulatie te zijn!

Natuurlijk leggen we ook uit hoe je deze animaties in A New Spring (of een ander LMS of LCMS) kunt opnemen. Als alles volgens planning verloopt laat ik ook zien wat de mogelijkheden zijn om een Powerpoint presentatie te importeren en hoe je met widgets de mogelijkheden van Captivate kunt uitbreiden.

Meer informatie en inschrijven (vol = vol!) op de website van A New Spring.

Geplaatst door:

Chris Dorna

Adobe certified expert

Begin 2011 ben ik geslaagd voor het examen Adobe Captivate® 5 Adobe Certified Expert.

e-Learning for kids

Omdat ik iets heb met e-Learning, Kinderen & Techniek heb maak ik graag reclame voor e-learning for kids.

Contactgegevens

Kantooradres: Flexwijze
St. Elisabethstraat 3
5261 VK Vught
Postadres: Torenstraat 13
5261 BR Vught
Telefoon: 06 - 50 41 05 41
E-mail: info@dorna.nl
KvK: 17194585
BTW: NL0969.24.305.B01
Bank: NL45 INGB 000 5105193

Back to Top