Chris-doelgerichtHelp! Ik ben een e-learning ontwikkelaar!

Het zal je maar gebeuren? Je weet ergens veel vanaf. Binnen de organisatie ben jij de vraagbaak als het om jouw onderwerp gaat en soms geef je ook cursussen. Jij bent de materiedeskundige en jij moet ook het digitale lesmateriaal gaan maken. Waar moet je beginnen? Is jouw digitale lesmateriaal goed genoeg? Hoe maak je afbeeldingen? Wat moet je met toetsvragen? Ik heb voor jou een training op maat.

Praktische ondersteuning

Meestal is de ontwikkeltool het uitgangspunt van een training. Maar het gaat dan niet alleen over de technische werking van de tool maar ook over andere aspecten van e-learning: hoe schrijf een tekst voor het internet, wat zijn goede toetsvragen, hoe maak je lesstof interactief, hoe kan je lesstof indelen en wat zijn de mogelijkheden van afbeeldingen, audio, video en animaties.

De ondersteuning is vooral praktisch. Ik ben een expert op het gebied van de ontwikkeltools Captivate en Articulate Storyline. Na een workshop van één dag kan je aan de slag. Daarna ben ik natuurlijk beschikbaar voor vragen en advies.

Adobe certified expert

Begin 2011 ben ik geslaagd voor het examen Adobe Captivate® 5 Adobe Certified Expert.

Contactgegevens

Adres: Torenstraat 13
5261 BR Vught
Telefoon: 06 - 50 41 05 41
E-mail: info@dorna.nl
KvK: 17194585
BTW: NL0969.24.305.B01
Bank: NL45 INGB 000 5105193

Back to Top