E-learning COVID-19-vaccinatie voor het RIVM

Normaal gesproken maak ik geen reclame met de namen van de opdrachtgevers waar ik voor werk. Er is nu echter een opdracht waar ik erg trots op ben en waar iedereen mee te maken gaat krijgen. Het gaat om de e-learning COVID-19-Vaccinatie van het RIVM.

Nadat ik eerder al een paar andere modules voor het RIVM had gebouwd en ook verschillende medewerkers heb opgeleid voor het werken met Articulate Storyline kwam in november de vraag of ik de e-learning kon ontwikkelen. Het RIVM zorgt voor de inhoud (tekst, beeldmateriaal en video’s) en het was mijn taak om er in Storyline een mooi geheel van te maken.

Dit was een klus met ‘uitdagende’ deadlines omdat veel informatie pas laat beschikbaar zou zijn. Uiteindelijk is het allemaal gelukt. Bij het reviewen hebben we goed gebruik kunnen maken van Articulate Review en omdat het RIVM zelf de nodige Storyline-ervaring heeft, hebben zij het overgrote deel van het redactiewerk voor eigen rekening kunnen nemen.

De e-learning wordt aangeboden via de NSPOH (Netherlands School of Public & Occupational Health) en het leuke is dat iedereen zich gratis kan inschrijven voor onze cursus: https://www.nspoh.nl/e-learning-covid19-vaccinatie/.

In de komende periode wordt de e-learning uitgebreid met de nieuwe vaccins en worden ook de laatste kleine inhoudelijke open eindjes ingevuld.